Sopimus- ja käyttöehdot

Asiakkuus

The Park Hietsun palveluiden käyttäminen edellyttää asiakkuutta, jonka voi hankkia verkkokaupastamme. Asiakkuuksia on kolmenlaisia; Kesäpassi, 10-kortti tai Kertapassi. Asiakkuudella hankittava harjoitteluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, alaikäraja on 15v.

Asiakkuuden oikeuttama harjoitteluoikeus sisältää kuntosalin rajattoman käytön aukiolojen mukaan.

Kesäpassi on määräaikainen, ja voimassa kesäkauden ajan, aukioloaikojen puitteissa 1.4.-31.9.2023. Kesäpassiasiakkuus päättyy automaattisesti määräajan päätyttyä. Kesäpassiasiakkuuden irtisanominen kesken kauden ei ole mahdollista.

10-kortit ovat voimassa 6 kuukautta, ja päättyvät automaattisesti määräajan päätyttyä, viimeistään 31.9.2023.

Yleistä

The Park Hietsu ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista tai jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta, ellei vahinko tai menetys johdu The Park Hietsu:n vakavasta huolimattomuudesta.

Asiakas on vastuussa siitä, että hänen terveydentilansa sallii harjoittelun The Park Hietsun harjoitussalilla.

Harjoittelu päihdyttävien aineiden alaisena on kielletty The Park Hietsussa. The Park Hietsu pidättää tällaisissa tapauksissa oikeuden asiakkuuden lopettamiseen.

Edellytämme asiakkailta hyvien tapojen mukaista käytöstä ja muiden harjoittelijoiden huomioimista The Park Hietsussa.
Asiakkaan tulee noudattaa The Park Hietsun sopimusehtoja ja hyvää salietikettiä. The Park Hietsu pidättää oikeuden puuttua häiriökäyttäytymiseen ja toistuvasti häiriötä aiheuttavan asiakkaan harjoittelusopimuksen irtisanomiseen.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi huomaamansa vialliset välineet, laitteet ja varusteet The Park Hietsun henkilökunnalle.

The Park Hietsu pidättää oikeuden pitää sali suljettuna huonojen sääolosuhteiden vallitessa. Poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan verkkosivuilla.

The Park Hietsu pidättää oikeuden pitää sali suljettuna yksityistilaisuuksien tai -tapahtumien vuoksi. Poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan verkkosivuilla.

The Park Hietsu pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja The Park Hietsulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät The Park Hietsun verkkosivuilta. Mikäli The Park Hietsu joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminnan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, The Park Hietsu ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.

Liittymällä salin asiakkaaksi hyväksyt sopimusehdot.
​​​​​